banneri3

FinnBeef Ay on perustettu vuonna 2004. Yrityksen ideana on tarjota palveluita ja neuvontaa kaikille niille tahoille, jotka tarvitsevat apua naudanlihantuotannon kehittämiseen. Erityisosaamisalueenamme on pihvilihantuotantoketju.

Yrittäjät

FinnBeef Ay:n omistajat ja yrityksessä toimivat yrittäjät Anne-Marie Rosenlew sekä Katri Strohecker. Molemmat yrittäjät lopettivat palkkatyönsä A-Tuottajat Oy:n palveluksessa vuonna 2004 ja siirtyivät yksityisyrittäjiksi perustettuaan FinnBeef Ay:n.

Anne-Marie Rosenlew

Anne-Mariella on monipuolinen kokemus naudanlihantuotannosta. Hän on mm. toiminut Faba Jalostuksen palveluksessa nautakonsulenttina useita vuosia ja A-Tuottajat Oy:n nautaneuvojana Etelä-Suomen alueella. Koulutukseltaan Anne-Marie Rosenlew on agrologi. Suuri käytännön kokemus emolehmätuotantoon on kertynyt oman karjan hoidon kautta. Hän kasvattaa charolais-rotuista pihvikarjaa.

Katri Strohecker

Katri on koulutukseltaan Maatalous-Metsätieteiden Maisteri. Naudanlihantuotannon kokemusta on kertynyt sekä Suomesta että ulkomailta. Yhdysvalloissa Katri oli naudanlihantuotannnon tutkijana kahdessa yliopistossa sekä laatupäällikkönä nautateurastamossa. Suomessa merkittävin nauta-alan työkokemus on kertynyt Lihakunnan ja A-Tuottajat OY.n alkutuotannon vetäjän roolin kautta. Myös Katri on saanut vahvan käytännön kokemuksen emokarjan hoitoon oman karjan kautta. Tilalla kasvatetaan aberdeen angus- rotuisia puhtaita jalostuseläimiä sekä aberdeen angus-simmental-rotuisia risteytyseläimiä. Emoja on n. 90 kpl.